Persbericht Marga Huijbregts projectmanager Arbeidsmarkt en Onderwijs

3 dec 2013

Marga Huijbregts projectmanager Arbeidsmarkt en Onderwijs 

Sinds 1 november is Marga Huijbregts werkzaam bij BZW als projectmanager voor de regio Noordoost Brabant. Voor het regionaal arbeidsmarktprogramma 5* Noordoost Brabant Werkt! onderdeel van AgriFood Capital, houdt zij zich bezig met vraagstukken op gebied van Arbeidsmarkt en Onderwijs voor de sectoren Techniek, Logistiek en Services.
Marga Huijbregts heeft tot taak om op basis van concrete vragen van groepen van ondernemers projecten op te zetten op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs. Hiervoor werkt zij nauw samen met reeds bestaande initiatieven vanuit ondernemers en brancheverenigingen. Zij zal waar mogelijk verbindingen leggen en bij gebleken behoeften nieuwe projecten opzetten en hiervoor aanvullende financiering zoeken.

AgriFood Capital is het economisch samenwerkingsverband van ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Noordoost Brabant.  Op ondernemende wijze worden vraagstukken rondom voeding, gezondheid en duurzaamheid omgezet in bedrijvigheid. Focus hierbij is de sterk aanwezige agrifoodsector in samenwerking met bijvoorbeeld health, pharma, machinebouw, technologie en logistiek.

5* Noordoost Brabant Werkt!, de samenwerking en aanpak van de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant, is onderdeel van AgriFood Capital.  Werkgevers zetten daarbij de koers uit. Er zijn vier speerpuntsectoren, aangevoerd door mensen uit het bedrijfsleven. Bob Hutten (Hutten Catering) is kartrekker voor de Agrifood,  Hanneke Wouters (Bernhoven Ziekenhuis) voor sector Zorg, Willem Poen (voorzitter Brabant voor Techniek) voor de sector Techniek en Gaby Westelaken (GWS De Schoonmaker) voor de sectoren Logistiek&Services.


Wilt u contact met Marga Huijbregts, dan kan dat via telefoon 06 51606059 of 013 594345, en mail huijbregts@bzw.nl

Marga