HAS Hogeschool komt met project naar Oss

14 jul 2014

Drie studenten van de HAS Hogeschool hebben onderzocht wat Agrifood voor de Osse economie betekent. Het eindrapport Samen sterker in Agrifood staat op www.oss.nl/agrifood.

HAS Hogeschool en gemeente Oss zetten de samenwerking voort in het innovatieve onderwijsproject Bachelor Class Agrifood Oss. Voor de eerste keer biedt HAS Hogeschool studenten een projectmodule op locatie aan.

Vanaf 1 september werken 45 derdejaarsstudenten in Oss aan de opdracht Ruimtegebruik NL 2030: een nieuw ondernemerslandschap. Zij maken in tien weken een toekomstbeeld van Oss voor 2030. Acht Osse ondernemers uit landbouw en logistiek inspireren de studenten met hun ideeën over ondernemen in de toekomst.

De studenten van Bachelor Class Agrifood Oss werken op de Bieb2Meetplekken van de Osse bieb aan de Raadhuislaan. Acht docenten begeleiden hen daarbij. Het zijn studenten van de opleidingen Plattelandsvernieuwing, Geo Media & Design, Toegepaste biologie, Milieukunde, Bedrijfskunde en Agribusiness, Dier- en Veehouderij en Food Design & Innovation. De Kracht van Oss is hun opdrachtgever.

Bron: Kliknieuws