Dutch Agri Food Week

Noordoost-Brabant bruist! Dát laat AgriFood Capital tijdens de Dutch Agri Food Week zien.

Met inspirerende evenementen op het brede terrein van agrifood kan iedereen zien, voelen en ervaren hoe innovaties op gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid in de regio tot stand komen. Daar zijn we trots op! Lees meer over onze ambitie > en over de uitgangspunten en formule van de Dutch Agri Food Week.

Volg het laatste nieuws over de Dutch Agri Food Week > 

Bekijk de trailer van de Dutch Agri Food Week 2016 > 

Meedoen met Dutch Agri Food Week 2016?

Bent u ook enthousiast over dit nieuwe podium voor de agrifood sector en wilt u samen met ons bouwen aan een ijzersterk (inter)nationaal merk? Heeft u of kent u een initiatief dat past binnen de ambitie van de Dutch Agri Food Week? Neem dan contact met ons op.

 

Ik wil meedoen

Volg #dafwafc op Twitter

De Dutch Agri Food Week in Noordoost-Brabant

  Dit is het programma van de Dutch Agri Food Week 2016 in Noordoost-Brabant.
In deze gemeenten vinden de evenementen plaats.

 

 

Lees hieronder over de Food Inspiration Days | Keten! In food | Food100 | Eat Your Heart Out | Keukenbazen | Open innovatie in food | Opening agro-technisch centrum Helicon | Agro-as De Peel | Open Doors - Meet the CEO | V-day, 24 uur visie op voeding | Opening Avans Innovative Studio | Agrofood: de tijd vooruit | Kick-off Menu Restaurant Oss | Kansen in de keten | AgriFood Werkt | Workshop Suiker- en zoutvermindering | Inaugurele redes HAS | AgriFoodTech 2016

Let op: Sommige bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk op uitnodiging.

00
Professional? Dit zijn de events voor jou

Open Doors- Meet the CEO; Open Innovatie in Food; Food Inspiration Days; V-day; Food100; Agrofood: de tijd vooruit; Eat Your Heart Out; Keten! in Food; Opening agro-technisch centrum Helicon; Landscaping the food-agro-as De Peel; Kansen in de keten, AgriFoodTech 2016, Workshop suiker- en zoutvermindering.

00
Student? Dan zijn deze events geknipt voor jou

Open Doors - Meet he CEO; Eat Your Heart Out; Opening agro-technisch centrum Helicon; Lekker Bezig Box; Opening Avans Innovative Studio.

00
Consument? Neem eens een kijkje bij deze activiteiten

Eat Your Heart Out; Opening agro-technisch centrum Helicon; Opening Avans Innovative Studio; Open dagen Educatieboeren.

12
okt
Agrofood: de tijd vooruit. Op naar Brabant Quality
Provinciehuis 's-Hertogenbosch

Bijeenkomst in het teken van de transitie in de agrofoodsector. Brabantse (koepel)organisaties, ondernemers, kennisinstellingen en gemeenten zorgen voor een afwisselend programma gericht op professionals uit de sector.

12 - 25
okt
AgriFood Werkt - Lekker Bezig Box
Op diverse plaatsen

AgriFood Werkt ontwikkelt een campagne met als doel meer jongeren aan te zetten tot studie en werk in de agrifood sector. Tijdens de DAFW worden met een mobiele opnamestudio verhalen opgehaald van jonge smaakmakers.

12
okt
Startersmarktplaats ondernemerscafé met Bob Hutten & BNR Gangmakers
De Verspillingsfabriek, Huygensweg 10 in Veghel

Gaat ondernemen om geld verdienen? Of om de investering in geluk en maatschappij?
Het bijzondere verhaal van Bob Hutten, eigenaar van culinair dienstverlener Hutten.
 

14
okt
Open Doors - Meet the CEO
Bij 5 bedrijven in Noordoost-Brabrant

Vooruitstrevende CEO's in NO-Brabant gaan in gesprek met (aanstormend) ondernemerstalent. Het doel: delen van ervaringen, nieuwe inzichten en energie. Het resultaat: interessante contacten voor de toekomst. 

14
okt
Opening agro-technisch centrum Helicon MBO Boxtel

De officiële opening van het agro-technisch centrum van Helicon MBO Boxtel. De nieuwe aanbouw biedt praktijkruimte aan alle agro-technische opleidingen van Boxtel.

14
okt
Kick-off 'Menu Restaurant Oss'
Paddenstoelenkwekerij Van de Vorle, Achterschaijkstraat 16 in Berghem

Besloten bijeenkomst met de officiële kick-off van het Menu Restaurant Oss project. Dat is ontwikkeld door de vijf Klasseboeren uit Oss, om het bezoek van leerlingen aan hun bedrijven nog meer inhoud te geven.

14
okt
De inaugurele redes van lectoren Lenny van Erp en Theo Thewessen
HAS Hogeschool, locatie Den Bosch

De inaugurele redes van Lenny van Erp en Theo Thewessen, van de lectoraten Precision Livestock Farming en Location Intelligence. De redes gaan over de agrifoodketen die steeds meer data gedreven wordt. Wat kunnen we met die data en wat gaan we met al die data doen?

15
okt
Finale Keukenbazen
Koning Willem I College, 's-Hertogenbosch

De finale van Keukenbazen, de leukste regionale kookwedstrijd van Nederland. Ervaar de passie en creativiteit in food van 10-12 jarigen.

15
okt
Proef & Ontdek Makro
Makro Den Bosch

In de Makro-vestiging in Den Bosch maken bezoekers een tour langs de versafdelingen en krijgen ze uitleg van de versexperts van Makro. 

16
okt
Eat Your Heart Out

Eat Your Heart Out: het innovatiefestival op Wereldvoedseldag. Een dynamische koppeling tussen de vragen die bij bedrijfsleven en samenleving liggen en de antwoorden die jonge talenten bieden.

18
okt
Workshop suiker- en zoutvermindering
Bij Dalco in Oosterhout

In deze workshop doen foodbedrijven kennis op, leren ze businesskansen te identificeren en worden mogelijke samenwerkingspartners bij elkaar gebracht.

19 - 20
okt
V-day - 24 uur visie op voedsel
Three-Sixty Veghel

Een event van 15 Rabobanken in Noordoost-Brabant met partners AgriFood Capital, Kamer van Koophandel, Provincie Noord-Brabant en Food Squad.

19
okt
‘De Smaak van de Regio’

Bestuurlijke Regiodag van de Regio Noordoost-Brabant. De bestuurders van de Regio NO-Brabant tekenen opnieuw voor vier jaar samenwerking in AgriFood Capital (tot en met 2020).

19 - 20
okt
Trendwatcher for a Day
Den Bosch

Iedereen die er weleens van heeft gedroomd om food-trendwatcher te zijn, krijgt nu zijn kans. Foodsafari organiseert ‘Trendwatcher for a Day’-tours. Op 19 en 20 okt. in Den Bosch.

20
okt
Kansen in de keten
Gemeentehuis Oss - Raadhuislaan 2

Tijdens vier dialoogsessies discussiëren ondernemers en consumenten over de 'Maaltijd deelboxen’, een idee van start-up ondernemer Tessa Ebbers.

21
okt
Food100 Conferentie
1931, 's-Hertogenbosch

Dé jaarlijkse conferentie met 100 gamechangers over snel ontwikkelende technologieën en hun impact op productie en consumptie van voedsel.

21
okt
Launch Avans Innovative Studio
Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch

Avans opent een nieuw onderwijsconcept: de Avans Innovative Studio. Studenten werken samen met experts, bedrijven en organisaties in interdisciplinaire teams en komen in korte tijd tot innovatieve oplossingen.

21
okt
Agro as de Peel, proeftuin voor gebiedsvernieuwende landbouw
Boertel De Lamperse Hei, Wanroij

Agro as de Peel, proeftuin voor gebiedsvernieuwende landbouw, inspireert met innovatieve projecten en projectideeën, en de betekenis hiervan voor de ondernemer.

24 - 25
okt
Food Inspiration Days 2016
CHV Noordkade, Veghel

Hét tweedaags food-event voor professionals in de horeca en foodservice. Doe inspiratie op door delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen.

24
okt
Bijeenkomst AgriFood Logistics Board
Noordkade Veghel

Besloten bijeenkomst waarop Vijfsterrenlogistiek haar achterban informeert over drie belangrijke ontwikkelingen in de regio.

14 - 15
dec
AgriFoodTech 2016, vakbeurs & congres
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De nieuwe vakbeurs met congres AgriFoodTech 2016 brengt 'High Tech & ICT' en Agri & Food samen.

Het programma van AgriFood Capital tijdens de Dutch AgriFood Week 2016
wordt mogelijk gemaakt door