'n Goei Leven Land van Cuijk

15 oktober 2017

Evenement

Presentatie van het programma 'n Goei Leven. Lekker eten, met passie gemaakt en ook nog eens gezond. Overal: Bij de boer, in restaurants, op scholen, in de supermarkt, op festivals, in de voetbalkantine, bij de slager en zelfs bij de mensen thuis. Het streven is dat alle 90.000 inwoners van het Land van Cuijk meedoen en ervan gaan genieten! 'n Goei leven in het land van Cuijkinfo@rbtlandvancuijk.nl

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?