Eat Your Heart Out

16 oktober 2017

Evenement

In het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch vindt van 16.00 tot 20.00 uur Eat Your Heart Out 2017 plaats. Aan 'de langste tafel' gaan de deelnemers aan de hand van een Wereldvoedselmaaltijd de uitdagingen van Voedselzekerheid langs. Ze praten over wat jongeren kunnen betekenen om de uitdagingen op dit gebied op te pakken. Ook laat EYHO zien wat zij met jongeren aan het doen zijn om te zorgen dat we de juiste skills (niet alleen uit de traditionele agrifoodsector) betrekken om de agrifood sector (internationaal) toekomst te geven. Tijdens EYHO zal een aantal initiatieven bekend worden gemaakt die dit invulling gaan geven en die EYHO Festival 2018 een voedingsbodem geven. Eat Your Heart Out.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?