Tweejaarlijks netwerkevent AgriFood Capital Werkt!

22 februari 2018

Evenement

Binnenkort is hier het programma te vinden, de locatie en de aanmeldlink. Het wordt in elk geval een inspirerende dag waarin alles draait om met levenlang leren. Het bestuur en programmateam van AgriFood Capital Werkt! zien ernaar uit u op deze dag te ontmoeten! 

Het tweejaarlijks netwerkevent wordt georganiseerd voor en door de netwerkpartners van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital.

Delen

Maak kennis met AgriFood Capital.
Bekijk onze video
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?