Nieuws

Vacatures Regio Noordoost Brabant AgriFood Capital

Publicatiedatum: 06-01-2015

Wij zoeken enthousiaste mensen, die een bijdrage willen leveren aan de regionale samenwerking voor een periode van 1 – 2 jaar. Dit gebeurt via uitleen vanuit je eigen organisatie.
Lees meer >

Vacature regiomanager

Publicatiedatum: 06-01-2015

Wij zoeken kandidaten voor de functie van Regiomanager Noordoost Brabant (tijdelijk, 2 jaar / 36 uur per week)  
Lees meer >

Storing

Publicatiedatum: 06-01-2015

Vanwege een storing zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Wij zijn deze storing aan het onderzoeken en proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Heeft u een vraag? Mail ons via secretariaat@agrifoodcapital.nl 
Lees meer >

Een regio vol kansen

Publicatiedatum: 18-12-2014

AgriFood Capital is een regio vol kansen voor ondernemers! Van groot tot klein, Voor ondernemers die direct met agrifood bezig zijn maar ook voor toeleveranciers, verwerkers en afnemers. Ons krachtige netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden biedt volop kansen om ideeën om te zetten tot nieuwe omzet.   
Lees meer >

5000 euro voor uw idee?

Publicatiedatum: 14-12-2014

Scoort u 5000 euro voor uw vernieuwende idee? Het bedrag is beschikbaar voor de uitwerking van het meest kansrijke idee voor een product of dienst op het snijvlak van Agrifood en ICT.
Lees meer >

AgriFood Capital basis voor duurzame groei en welvaart

Publicatiedatum: 10-12-2014

AgriFood Capital is een regio met groeipotentieel en innovatievermogen. Dat laat de eerste editie van de AgriFood Capital Monitor zien. De monitor brengt ook specifieke aandachtsgebieden aan het licht, zoals onvoldoende vertaling van R&D uitgaven van bedrijven in nieuwe omzet en afname van het aantal banen. Jaarlijks zullen de economische en innovatieve prestaties van Noordoost-Brabant worden gemeten. De AgriFood Capital Monitor geeft input aan de koers van Agrifood Capital om zijn ambities te realiseren. Volledige persbericht (pdf) AgriFood Capital Monitor (pdf volledige rapport, 4 MB) Highlights AgriFood Capital Monitor (pdf samenvatting, 3,5 MB)
Lees meer >

AgriFood Capital ‘stoomt’ MKB klaar voor 2025

Publicatiedatum: 10-12-2014

Nieuwe ideeën voor nieuwe business Innovatie vraagt op een creatieve manier kijken naar de wereld om ons heen. Voor ondernemers is het belangrijk om ideeën uit te werken en slim te verfijnen. Hoe dit op een efficiënte manier kan, werd vorige week duidelijk tijdens de inspiratiesessie ‘Groeien’ van Agrifood Capital, OndernemersLift+, UOV De Kring, en de Gemeente Uden bij De Vrije Teugel in Uden.  
Lees meer >

AgriFood Capital, een regio vol kansen!

Publicatiedatum: 04-12-2014

Afgelopen woensdag 3 december woonden zo’n 70 ondernemers uit de regio Veghel onze eerste  ontbijtsessie bij. Tijdens de sessie bij de Sligro zijn 21 concrete ondernemerskansen gepresenteerd. Thema’s waarop Noordoost-Brabant regionaal kan excelleren met het beschikbare ondernemerspotentieel in de regio. Op korte termijn organiseren we nog drie ontbijtsessies. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.  
Lees meer >

De oogst van 5* Werkt: Zaait en Oogst

Publicatiedatum: 02-12-2014

Dertien lokale en regionale arbeidsmarktinitiatieven in Noordoost-Brabant zijn in 2013 en 2014 beloond met een (provinciale) bijdrage uit de stimuleringsregeling 5* Werkt: Zaait en Oogst. Deze konden hiermee (sneller) van start gaan. Vandaag in de belangstelling: Horizon Technisch Vakmanschap.
Lees meer >

Gerard Olthof coördinator Werkbedrijf Noordoost-Brabant

Publicatiedatum: 02-12-2014

Gerard Olthof is op 1 november jl. gestart als coördinator Werkbedrijf Noordoost-Brabant. Het komende half jaar coördineert Gerard de oprichting van dit regionaal werkbedrijf. Met het werkbedrijf geven werkgevers, werknemers, UWV en gemeenten uitvoering aan de afspraken van het Sociaal Akkoord 2013 en de Participatiewet.  
Lees meer >