Meet-up AgriFood Innovation

Het voedselsysteem van de toekomst is precies, waardevol, gesloten en verbonden. Nederland is een belangrijke speler op het gebied van voedselvoorziening in de wereld en loopt hierbij voorop in de innovatie. Innovaties door samenwerking tussen agrifood en high tech, ICT, design en data, leveren toegevoegde waarde voor de economie en maatschappij. Op maandag 13 mei jl. is in Eindhoven daarom het startsein gegeven voor AgriFoodInnovation. Een community met spelers uit de hele keten als aanjager van deze innovatie.

De volgende bijeenkomst van AgriFood Innovation staat in het teken van de rol die Artificial Intelligence en Data spelen in AgriFood, met cases van Unilever en Hendrixs Genetics.

Datum: maandag 24 juni 2019
Tijdstip: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Jheronimus Academy of Data Science ’s-Hertogenbosch

AgriFoodInnovation is een initiatief van HAS Hogeschool, Technische Universiteit Eindhoven (Tu/E), Wageningen Universiteit & Research (WUR) en ZLTO. AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectleiding in samenwerking met Brainport Development NV, REWIN West-Brabant en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Het programma wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?