Aanmelden voor Food100 tot 1 juni

06 mei 2021

De zoektocht naar de Food100 van 2021 is in volle gang. Deze lijst wordt dit jaar voor de vijfde keer samengesteld, en biedt een podium voor mensen die zich inzetten voor beter en eerlijker eten voor iedereen. Zonder hen geen verandering. En die verandering is hard nodig.

Door de coronacrisis groeit het inzicht dat een nieuwe balans tussen economie en ecologie in ons voedselsysteem noodzakelijk is. En iedere voedselveranderaar in Nederland draagt op zijn manier bij aan dat hogere doel: het vinden van een manier om de productie en consumptie van voeding structureel te verbeteren voor mens, dier en planeet.

Doe vooral waar jij in gelooft
Samuel Levi is een van de foodhelden van Food 100 2020. Dat vlees van kop tot kont gegeten wordt, is een van de vele voedselveranderingen waar hij zich dagelijks voor inzet. Samuel is oprichter van campagne-bureau Food Cabinet, worstmakerij Brandt & Levie, kombuchabrouwerij Butcha en diverse initiatieven zoals Snert en Support Your Locals. Bedrijven die bijdragen aan Samuels persoonlijke missie: een beter voedselsysteem met oog voor dier, milieu en mens. Zijn Gouden Tip: "Doe vooral waar jij in gelooft". Lees zijn verhaal op Food100.nl.

Aanmelden voor de Food100 van 2021
Ben of ken jij iemand die net zoals Samuel Levi vol overgave werkt aan het voedselsysteem van de toekomst? Meld jezelf of diegene dan voor 1 juni aan voor de Food100-verkiezing via Food100.nl.