AgroProeftuin de Peel breidt uit!

14 oktober 2020

De activiteiten van AgroProeftuin de Peel kunnen verder groeien dankzij Regio Deal Noordoost Brabant. "We krijgen meer mogelijkheden om kringlooplandbouw te stimuleren. We kunnen meer deelnemers in de regio ondersteunen, waardoor de impact groter wordt,” zegt directeur Roel Schutten van AgriFood Capital BV en lid van de stuurgroep. “AgroProeftuin de Peel gaat hiermee de volgende fase in.”

Kringlooplandbouw is een belangrijke sleutel naar de oplossing van maatschappelijke opgaven op gebied van landbouw, voedselverwerking, natuur en milieu. Vanuit IBP Vitaal Platteland krijgt AgroProeftuin de Peel daarom nu ook financiële ondersteuning voor projecten ter verbetering en versterking van de omgevingskwaliteit. Dit betekent meer ontwikkelmogelijkheden, meer faciliteiten en een versnelling van de omslag naar kringlooplandbouw in Noordoost-Brabant.

Daarom......

SAVE THE DATE: 7 december 14.00 - 15.30 uur Online Seminar AgroProeftuin de Peel
Ben je geïnteresseerd in kringlooplandbouw en zoek je ontwikkelruimte voor je plannen? Kom dan op 7 december naar de online seminar van 14.00 - 15.30 u. Dan gaan we in op de resultaten van AgroProeftuin de Peel en de mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en projecten. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. 
Houd social media en de website van AgroProeftuin de Peel in de gaten voor de details.