Bouw distributiecentrum PLUS in Oss van start

05 juni 2020

Eind 2022 is het klaar: het nieuwe distributiecentrum van PLUS supermarkten in Oss. Met de onthulling van een metershoog bouwbord, gaven wethouder Frank den Brok van de gemeente Oss, algemeen directeur PLUS Duncan Hoy en logistiek directeur Rowell Versleijen onlangs het startsein voor de bouw. Het distributiecentrum wordt voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van technologie en duurzaamheid. De komst van het nieuwe distributiecentrum gaat voor extra werkgelegenheid in Oss en omgeving zorgen. 

Frank den Bok in Brabants Dagblad (4 juni jl.): “Na een tijd van voorbereiding gaat nu de schop de grond in. Straks krijgen meer dan 270 PLUS supermarkten alle houdbare producten geleverd vanuit een hypermodern, gemechaniseerd distributiecentrum op Vorstengrafdonk. En PLUS wordt meteen een van de grotere werkgevers van Oss. Daar zijn we nu al trots op.”

In Noordoost-Brabant vormen agrifood, hightech en logistiek de belangrijkste economische pijlers. De drie sectoren zorgen voor veel bedrijvigheid en werkgelegenheid, ook in de toeleverende bedrijven. Door deze investering van PLUS versterkt Noordoost-Brabant haar profiel als toonaangevende agrifood regio.