Communicatie-vacature AgroProeftuin de Peel

02 april 2021

AgroProeftuin de Peel, het fieldlab voor agrarische vernieuwing in Noordoost-Brabant, breidt uit! Mede door Regio Deal Noordoost Brabant en het Interbestuurlijk Programma Vitaal Platteland gaat AgroProeftuin de Peel de komende jaren verder groeien. We zoeken een hands-on communicatieadviseur die deze uitbreiding gaat ondersteunen met communicatie met impact.

Je gaat uitvoering geven aan de onlangs ontwikkelde communicatiestrategie voor de proeftuin. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met agrarische ondernemers en andere stakeholders over de activiteiten en resultaten van AgroProeftuin de Peel. Met name via (vak)media, website, nieuwsbrieven en sociale media. Hiervoor ontwikkel je content in de vorm van onder meer webteksten, blogs en video’s. Ook adviseer je het kernteam over communicatievraagstukken.

Ben je geinteresseerd? Bekijk hier de vacature. Solliciteren kan tot 21 april a.s.

Over AgroProeftuin de Peel
In AgroProeftuin de Peel werken pioniers aan kringlooplandbouw. Dat wil zeggen: landbouw met zo weinig mogelijk afval en uitstoot van schadelijke stoffen en waarbij grondstoffen en eindproducten zo volledig mogelijk worden benut en hergebruikt. AgroProeftuin de Peel is een samenwerking van AgriFood Capital, Regio Noordoost Brabant, de Provincie Noord-Brabant, ZLTO, HAS Hogeschool en Wageningen University & Research. AgriFood Capital BV is aanvoerder van dit innovatieconsortium. www.agroproeftuindepeel.nl.