De keten in beeld: van dier tot winkelier

25 juni 2021

Dutch Food Week is het nationale podium voor onze sterke agrifood sector.  Boeren en tuinders, voedselproducenten, retailers, chefs, beleidsmakers en wetenschappers laten zien hoe zij samenwerken in de keten ‘van boer tot bord’. 

In de aanloop van De Week in 2021 (9 t/m 16 oktober) brengt Dutch Food Week verhalen van inspirerende voedselmakers.  Aan de hand van mooie portretten wordt zichtbaar gemaakt welke weg ons voedsel aflegt voordat het op ons bord komt.

Biologische Brabantse worsten
De Brabantse slager Henk van Oers was de eerste biologische slager in Nederland. Hij maakt allerlei soorten worst van vlees afkomstig van biologische boeren. Henks producten zijn te vinden in de schappen van de biologische supermarkt. Dutch Food Week volgt het traject van dier tot winkelier.

 

 
AgriFood Capital is een van de grondleggers én supporting partners van Dutch Food Week. Dutch Food Week brengt de positieve kracht van ons voedsel in beeld.