Dutch Food Week uit de startblokken

Dutch Food Week 2021: van 9 t/m 16 oktober

18 juni 2021

Samen en gezond en duurzaam voedsel produceren, koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Tijdens de zevende editie van Dutch Food week van 9 t/m 16 oktober brengen alle partners dan ook samen de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers, het groen onderwijs en andere betrokken partijen zetten samen gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights.

Groeiend podium
Nieuw dit jaar is dat er al in de aanloop van Dutch Food Week activiteiten worden ontwikkeld. Deze ‘landen’ dan in de tweede week van oktober. Denk hierbij aan receptenwedstrijden waar studenten en chefs bij betrokken worden. Of het delen van verhalen van de mensen achter ons voedsel, de voedselmakers.

Bert van Wanrooij van Dutch Food Week: ”Het podium Dutch Food Week moeten we veel beter benutten. In de activiteiten die we nu ontwikkelen, groeien we naar de tweede week van oktober toe. Zie het als een krant die regelmatig uitkomt en tijdens Dutch Food Week hebben we een prachtige kersteditie”. 

 AgriFood Capital partner
AgriFood Capital is een van de grondleggers én supporting partners van Dutch Food Week. Ook dit jaar laten ondernemers, kennisinstellingen en overheden in AgriFood Capital zien hoe vooruitstrevend Noordoost-Brabant op agrifood gebied is. Jamfabriek, de nieuwe food hotspot in 's-Hertogenbosch die dit jaar officieel wordt geopend, biedt een inspirerend podium voor onze activiteiten tijdens deze week.

Ga voor alle informatie over Dutch Food Week 2021 naar www.dutchfoodweek.nl.