Eerste editie JUMP van start

29 januari 2020

Met een tweedaagse Food Bootcamp trapte deze maand het splinternieuwe programma JUMP Dream Accelerator af. Een jaar lang krijgen vijf jonge voedselveranderaars intensieve begeleiding om hun eigen droom over het voedselsysteem van de toekomst versneld waar te maken.

De JUMPers worden gekoppeld aan een inhoudelijke mentor op topniveau en ​hebben ieder een coach voor de persoonlijke ontwikkeling. Het programma omvat coaching, pressure cookersessies en bootcamps. En dat een goed begin het halve werk is, bleek ook bij de Food Bootcamp: elke JUMPer heeft zijn of haar doel en ook de mentorvraag heel concreet kunnen maken.

De komende periode ​maken ze kennis met hun mentor en gaan ze op weg naar hun doel voor 2020. Op 6 maart a.s. komen alle JUMPers weer bij elkaar in Inspiratielab ZiN in Veghel voor een eerste inspiratiesessie. 

En dit zijn ze dan...de vijf allereerste JUMPers

Ivo van Dijk, eigenaar van Dreug
Folkert de Jong, mede-oprichter van Jaapie Food
Danny Joosen, mede-eigenaar van Restaurant 5
Chantal van der Noordt, eigenaar van GRUUN & I am GRUUN
Luuk van der Rijt, oprichter van Cocktail Pearls

Ivo van Dijk: “Tijdens de Food Bootcamp hebben we elkaar leren kennen en hebben we onze dromen en doelen met elkaar gedeeld. Wij zijn er van overtuigd dat wij dit jaar samen mooie stappen kunnen gaan maken!”

Volg het JUMPjaar via Twitter, Linkedin en www.agrifoodcapital.nl. Ondernemerslift+ ging onlangs in gesprek met een aantal JUMPers. 

JUMP is een initiatief van AgriFood Capital, HAS Hogeschool, Rabobank en Sligro Food Group.