Future Fit klaar voor nog meer ondernemers

03 maart 2021

Speciaal voor mkb-ondernemers die last hebben van de huidige crisis, of een nieuw idee hebben en weer in hun (ondernemers)kracht willen komen, is er het Future Fit programma van OndernemersLift+.

Dit ondersteuningsprogramma helpt ondernemers om nieuwe ideeën en inspiratie voor hun bedrijf op te doen. Door het businessmodel aan te passen, bouwen ze aan een nieuwe toekomst voor hun bedrijf. 

Future Fit ging in 2020 van start in reactie op de corona crisis. Inmiddels hebben al ruim dertig ondernemers deelgenomen aan het programma. Zij zijn bewuster gaan nadenken over hun bedrijf en hebben beter zicht gekregen op de stappen die nodig zijn om te komen tot nieuwe successen voor hun bedrijf. De deelnemers zijn afkomstig uit allerlei sectoren, ook agrifood.

Binnenkort gaat de volgende groep van start. Ben je ondernemer en wil je weten hoe je jouw bedrijf slim door Corona loodst? Meld je aan via de website van OndernemersLift+ en ga samen met twee business coaches en een vijftal collega-ondernemers aan de slag. Deelname is gratis. 

Future Fit wordt ondersteund door AgriFood Capital.