HAS Food Experience: oplossingen met impact

20 januari 2020

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding ter preventie van voedselallergieën. Dit is een aantal voorbeelden die je kunt bekijken tijdens de HAS Food Experience 2020 op 4 februari a.s. Tijdens dit event draait alles om oplossingen van de studenten van de HAS Hogeschool voor de uitdagingen van de voedselsystemen van vandaag en morgen.

Een vakjury reikt in vier categorieën een prijs uit voor de beste oplossing voor de ‘Todays Food Challenges’. Dit zijn de FoodManship Awards. De winnaars van deze Awards blinken uit in vakmanschap, creativiteit en ondernemerschap.

Er is nog een prijs die alle categorieën omvat: de FoodManShip Award Buiten Categorie. Deze Award is voor het meest baanbrekende en impactvolle project. Het gaat om een oplossing met grote impact. AgriFood Capital is ambassadeur van de HAS Food Experience en in het bijzonder van deze prijs. Daarom zal Jack Mikkers, voorzitter van AgriFood Capital, deze buitengewone prijs uitreiken.

Ga naar de website van de HAS Food Experience voor het programma. Aanmelden kan nog steeds!