Hulp bij zoektocht in financieringsland

20 januari 2022

Ben je startende of groeiende ondernemer en wil je feedback op jouw bedrijfsplan van financiële experts die jou verder kunnen helpen? Kom dan pitchen bij de Financieringstafel.

De AgriFood Capital Financieringstafel is een netwerk van financiële experts uit Noordoost-Brabant die startende en groeiende ondernemers helpen om groeifinanciering te vinden.

Jeroen Mathot, commercieel directeur Zakelijk bij ING, is een van de experts. Hij hoort vaak van ondernemers dat het een hele zoektocht is in financieringsland. Jeroen krijgt vragen als “Bij welke partij moet ik zijn in de fase waarin ik zit?” En: “Hoe kan ik op de beste manier mijn verhaal overbrengen?”

De Financieringstafel helpt ondernemers bij deze zoektocht. Hiervoor kijken Jeroen en zijn collega's kijken gezamenlijk naar de haalbaarheid en het onderscheidend vermogen van hun plan. De experts geven hun advies en introduceren de ondernemers bij de juiste partijen.

 

 

Voor startende en groeiende bedrijven
De AgriFood Capital Financieringstafel is er voor innovatieve startups en scaleups in Noordoost-Brabant die op zoek zijn naar financiering. Het is een onafhankelijk netwerk van financiële experts uit de regio die elk een groot netwerk hebben. De Financieringstafel is er voor ondernemers uit alle sectoren, dus niet alleen agrifood. Resultaatgericht, snel en kosteloos.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Financieringstafel of wil je jouw plan pitchen? Neem contact op met fondsmanager Raymond van den Bos via 06 43 01 19 99 of stuur een mail naar financieringstafel@agrifoodcapital.nl.