Ondernemersplannen in stroomversnelling door Future Fit

07 januari 2021

In de afgelopen maanden hebben tientallen mkb-ondernemers uit Noordoost-Brabant deelgenomen aan Future Fit van OndernemersLift+. Dit programma ondersteunt ondernemers bij het aanpassen van hun businessmodel aan nieuwe werkelijkheid sinds corona. Future Fit helpt ondernemers te bouwen aan een nieuwe toekomst voor hun bedrijf.

Een aantal deelnemers waaronder Eline van Muilwijk blikt terug op hun deelname. “Het is gaaf en leerzaam om tijdens Future Fit te zien hoe iedere ondernemer op zijn eigen manier bezig is met zijn eigen bedrijf”, vertelt ze. Eline heeft een cateringbedrijf en wil daarnaast een nieuw bedrijf opstarten: Quista. “Quista is een administratieve dienstverlener in artikel datamanagement en faciliteert lokale inkoop via een eigen platform. Zo zorgen we ervoor dat de artikeldata van lokale producten correct is gepubliceerd en de lokale handelsstroom is aangesloten op het inkoopproces van het hoofdkantoor. Het worstenbroodje van de lokale bakker moet in de toekomst net zo eenvoudig gekocht kunnen worden als een pot Nutella in de supermarkt. Dankzij Future Fit zijn mijn plannen met Quista in een stroomversnelling gekomen.”

Ben je een ondernemer uit Noordoost-Brabant en zoek je ondersteuning bij het inspelen op de veranderingen op de markt? Ga naar de website van OndernemersLift+.

Het Future Fit-programma van OndernemersLift+ wordt ondersteund door AgriFood Capital.