Financieringstafel zoekt mee naar groeikapitaal

07 mei 2021

Voor startende en groeiende ondernemers is het niet altijd eenvoudig om groeikapitaal te vinden. Het financieringsvraagstuk kan te complex zijn of ondernemers weten niet bij wie ze moeten zijn. Dan bieden de regionale financieringstafels uitkomst, zoals de AgriFood Capital Financieringstafel.

Onafhankelijk en gratis
De AgriFood Capital Financieringstafel is een onafhankelijk, regionaal netwerk van financiële experts uit Noordoost-Brabant. Zij helpen startende en groeiende mkb-ondernemers uit de regio in hun zoektocht naar groeifinanciering. Ook krijgen ondernemers gratis adviezen over hun businessplan en het ondernemen zelf.

De experts hebben veel ervaring en beschikken elk over een groot netwerk. Zij kennen de regio op hun duimpje als het gaat om het vinden van investeringskapitaal. De AgriFood Capital Financieringstafel is er voor ondernemingen uit alle sectoren, dus niet alleen agrifood.

Twee keer herschrijven
Grex Goijarts en Steven Schilthuizen zijn de oprichters van Sense Textile, een groeiend bedrijf gespecialiseerd in medische hulpartikelen op basis van hightech textiel. De ondernemers waren op zoek naar investeerders en schoven aan bij de Financieringstafel. “We hadden een financieringsvraag in de startup-fase”, vertelt Steven. ”De Agrifood Capital Financieringstafel heeft ons goed geholpen met het scherpstellen van ons businessplan en het vinden van de benodigde financiering.“

Grex vervolgt: “We hebben het businessplan twee keer herschreven. Toen hadden we een goede basis voor financiering door de Rabobank. Daar waren we heel blij mee.”

Boost ook je onderneming
Ben jij ondernemer in Noordoost-Brabant en ook op zoek naar groeifinanciering? Neem dan nu contact op met de AgriFood Capital Financieringstafel. Maar laat je eerst inspireren door voorzitter Jan Claassen en de beide ondernemers Grex Goijarts en Steven Schilthuizen in onderstaande film.