Vouchers, masterclasses en experimenteerruimte

03 december 2021

Met deze en andere concrete middelen biedt Regio Deal Noordoost Brabant extra kansen voor ondernemers om te innoveren, verdienmodellen uit te werken, personeel op te leiden of bijvoorbeeld nieuwe toekomstperspectieven te krijgen. De middelen uit de Regio Deal zijn er voor alle soorten ondernemers in Noordoost-Brabant:: van zzp-er tot grootbedrijf, van starter tot gevestigde ondernemer.

Kansenkaart
De ondernemerskansen van de Regio Deal zijn overzichtelijk op een rij gezet op een handige kansenkaart. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de websites van de genoemde programma's en projecten.

nieuwe perspectieven

Zo kunnen agrarische ondernemers aan de toekomst van hun bedrijf werken in “Nieuwe perspectieven”. Dit is een programma van OndernemersLift+ dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Regio Deal.

Onlangs ging de eerste groep van deelnemers van start; er is nog plaats voor deelnemers in de volgende groep!

AgriFood Capital is partner van Regio Deal Noordoost Brabant en actief in de projecten die innovaties en vernieuwend ondernemerschap stimuleren om de voedselketens van de toekomst slimmer en sneller te kunnen realiseren.