Waardevolle feedback op je bedrijfsplan

14 december 2021

Ben je een ambitieuze ondernemer in Noordoost-Brabant en wil je feedback op jouw bedrijfsplan van financiële experts die jou verder kunnen helpen? Kom dan pitchen bij de AgriFood Capital Financieringstafel.

De Financieringstafel is een netwerk van financiële experts die startende en groeiende ondernemers helpen om groeifinanciering te vinden. De komende periode stellen ze zich een voor een voor waarbij ze mkb-ondernemers persoonlijk uitnodigen om aan te schuiven.

Chantal van den Wassenberg is business developer bij de Bossche Investerings Maatschappij (BIM). In de Financieringstafel vertegenwoordigt zij ook het Bossche Investerings Fonds (BIF). Chantal gelooft sterk in de waarde van het verbinden van mensen en ondernemingen.

“Ik zet mijn 20 jaar corporate finance ervaring bij grootbanken, de mogelijkheden binnen de BIM en mijn netwerk graag voor je in. Iedere ondernemer gaat weg met minimaal een waardevolle feedback en ingangen tot financierings- of investeringsmogelijkheden of het netwerk van de experts. Dus… wanneer kom jij pitchen?”

 

 

Voor starters en groeiers
De AgriFood Capital Financieringstafel is er voor innovatieve startups en scaleups in Noordoost-Brabant die op zoek zijn naar financiering. Het is een onafhankelijk netwerk van financiële experts uit de regio die elk een groot netwerk hebben. De Financieringstafel is er voor ondernemers uit alle sectoren, dus niet alleen agrifood. Resultaatgericht, snel en kosteloos.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Financieringstafel of wil je jouw plan pitchen? Kijk hier voor alle informatie.