Inschrijving Food100 lijst 2020 open

17 april 2020

Wie heeft ondernemerschap en leiderschap in de voedselsector laten zien? Wie zijn echte voorbeelden van (sociale) innovatie in food? Dat laat Food100 elk jaar weer zien. Het is dé lijst van voedselveranderaars en gamechangers van de Nederlandse foodwereld.  

Ben jij of ken jij iemand die zeker een plek op deze lijst verdient, meld jezelf of de ander nu aan voor Food100 lijst van 2020. Dat kan tot 1 juni a.s.

Juist nu in deze hectische tijd hebben we onze foodhelden hard nodig. Toegang tot goed en gezond eten is essentieel voor het functioneren van de maatschappij in uitdagende tijden. Dit jaar zal de jury bij de beoordeling dan ook oog hebben voor mensen in de voedselketen die zich vanwege corona op een bijzondere manier weten te onderscheiden.

​De initiatiefnemers, waaronder AgriFood Capital, hopen in oktober een inspirerende Food100 lijst te presenteren.

Voedselveranderaar Johan Leenders over het Food100-netwerk: “Het netwerk van gevestigde leiders en aanstormend talent geeft veel energie en inspiratie. In 2019 zat ik net in een moeizame periode. De succesverhalen van anderen uit het Food100-netwerk motiveerden me om door te zetten. Het valt niet altijd mee om jezelf en je concept staande te houden, daarin kan een netwerk als Food100 een enorm hart onder de riem steken.”