Internationale conferentie Data Driven AgriFood Future

12 augustus 2020

Data spelen een steeds belangrijkere rol in de manier waarop we voedsel produceren. Om de kansen van data te benutten, is samenwerking nodig in de gehele voedselketen. Regionaal, nationaal en internationaal.

Wat gebeurt er al, wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we met elkaar samenwerken? Deze vragen staan centraal tijdens de allereerste internationale conferentie “Data Driven AgriFood Future’ op 26 oktober a.s.. In een inspirerend programma stappen de deelnemers met elkaar in de wondere wereld van agrifood en data. Er worden best practices uit de hele wereld gedeeld.

Deze internationale conferentie markeert de start van een internationale alliantie rond data en food. Deze alliantie ​wil innovatie in de voedselketen me​t behulp van data wereldwijd naar een hoger plan tillen. Voor meer informatie: Save the Date flyer event (PDF).

Deelname op uitnodiging
De conferentie vindt plaats in ’s-Hertogenbosch en kan fysiek ​of digitaal worden bijgewoond. ‘Online meets offline’. Deelname is op uitnodiging, de voertaal is Engels.

Initiatiefnemers
AgriFood Capital is één van de initiatiefnemers van Data Driven AgriFood Future, samen met de provincie Noord-Brabant, gemeente ’s-Hertogenbosch, Den Bosch Data Week, Jheronimus Academy of Data Science (JADS), TU/e en FME. De conferentie vindt plaats tijdens de Den Bosch Data Week.