Kom ook pitchen bij de Financieringstafel!

18 november 2021

Ben je bevlogen ondernemer en wil je feedback op jouw bedrijfsplan van financiële experts die jou verder kunnen helpen? Kom pitchen bij de Financieringstafel.

De Financieringstafel is een netwerk van financiële experts die startende en groeiende ondernemers helpen om groeifinanciering te vinden. De komende periode stellen ze zich een voor een voor en nodigen ze mkb-ondernemers persoonlijk uit om aan te schuiven.

Jacqueline Spoeltman, directeur Grootzakelijk bij Rabobank, is een van de experts. Zij vertelt wat zij zo bijzonder vindt aan de Financieringstafel. Jacqueline zou het bovendien fantastisch vinden wanneer er meer vrouwelijke ondernemers komen pitchen.
 

 

Voor starters en groeiers
De AgriFood Capital Financieringstafel is er voor innovatieve startups en scaleups in Noordoost-Brabant die op zoek zijn naar financiering. Het is een onafhankelijk netwerk van financiële experts uit de regio die elk een groot netwerk hebben. De Financieringstafel is er voor ondernemers uit alle sectoren, dus niet alleen agrifood. Resultaatgericht, snel en kosteloos.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Financieringstafel of wil je jouw plan pitchen? Neem contact op met fondsmanager Raymond van den Bos via 06 43 01 19 99 of stuur een mail naar financieringstafel@agrifoodcapital.nl.