Maak kennis met het Business Innovation Program Food

28 juni 2021

Is jouw bedrijf actief in agrifood en wil je meer waarde halen uit grondstoffen door nieuwe toepassingen of door efficiëntere inzet? Wil jij een winstgevende businesscase bouwen gericht op optimale inzet van grondstoffen en het tegengaan van voedselverspilling?

Meld je dan aan voor de online kennismakingsworkshop van het Business Innovation Program Food op 7 juli 2021 van 10.00 tot 11.00 uur en ontdek of het programma iets voor jou is. 

In 10 modules naar een businesscase
Het Business Innovation Program Food begeleidt je in tien modules om je ideeën scherp te krijgen en deze te vertalen tot concrete businesscases. Het programma is bedoeld voor land- en tuinbouwbedrijven, de voedselverwerkende industrie, technologische bedrijven en logistieke dienstverleners. 

Het programma start op 8 september en eindigt medio november 2021. De bijeenkomsten zijn wekelijks. Deelname aan het programma is kosteloos maar er wordt wel een commitment van minimaal 0,5 fte per deelnemend bedrijf verwacht. 

Introductieworkshop
In de workshop van 7 juli leer je meer over de opzet van het programma, over ervaringen van deelnemers aan eerdere edities en maak je de eerste aanzet om van jouw idee een businesscase te bouwen. Meld je aan voor de introductieworkshop door een bericht te sturen naar: annemarie.vanvilsteren@oostnl.nl. 

Samen tegen Voedselverspilling
Dit programma past binnen het landelijk initiatief Voedselwaarde van de gezamenlijke Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen LIOF, NV NOM, InnovationQuarter, Horizon Flevoland, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Impuls Zeeland, Ontwikkelbedrijf Noord-Holland-Noord en Oost NL. Het Business Innovation Program Food wordt uitgevoerd in samenwerking met Invest NL en Samen Tegen Voedselverspilling. Klik hier voor meer informatie