Meer ondernemers future fit met OndernemersLift+

29 maart 2021

Het Future Fit programma van OndernemersLift+ ondersteunt mkb-ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Het gaat om ondernemers die last hebben van de huidige crisis, of die een nieuw idee hebben en weer in hun (ondernemers)kracht willen komen.

Door het businessmodel aan te passen, bouwen ze aan een nieuwe toekomst voor hun bedrijf. Future Fit helpt ondernemers om nieuwe ideeën en inspiratie voor hun bedrijf op te doen.

Het programma ging in 2020 van start als reactie op de corona crisis. De ondernemers die al hebben deelgenomen, zijn bewuster gaan nadenken over hun bedrijf. Ze kregen beter zicht op de stappen die nodig zijn om succesvol te kunnen blijven ondernemen. Zo ook horecaondernemer Mike Versantvoort uit Zijtaart (Meierijstad).

 

 

Ook future fit worden?
Ben je ondernemer en wil je weten hoe je jouw bedrijf klaar voor de toekomst maakt? Meld je aan via de website van OndernemersLift+ en ga samen met twee business coaches en een groepje van een vijftal collega-ondernemers aan de slag. Deelname is gratis. 

Future Fit wordt ondersteund door AgriFood Capital.