Nieuwe voucherregelingen S3FOOD open

05 maart 2020

MKB-bedrijven die met slimme sensortechnieken aan de slag willen, kunnen hiervoor subsidie krijgen. Het Europese S3FOOD project, dat voedselmakers in Europa begeleidt bij de digitalisering van productieprocessen, heeft onlangs nieuwe voucherregelingen opengesteld.

Na de reisvouchers zijn er nu ook vouchers voor onderzoek, validatie en toepassing van slimme sensortechnieken beschikbaar. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het innovatiethema en de fase waarin de innovatie zit.

De S3FOOD voucherregelingen gelden ook voor bedrijven uit heel Nederland. Ben je ondernemer en ben of wil je aan de slag met slimme sensortechnieken? Ga naar de website van S3FOOD voor de voorwaarden voor de regelingen. Of neem contact op met Simon Maas, programmamanager S3FOOD voor AgriFood Capital: s.maas@agrifoodcapital.nl.

S3Food is een initiatief van 13 clusterorganisaties in agrifood en hightech uit 8 verschillende landen in Europa. Deze samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie (Horizon 2020). AgriFood Capital BV is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van de voucherregelingen voor onderzoek, validatie en implementatie van slimme sensortechnieken.