Ondernemers ‘geboost’ door OndernemersLift+

26 november 2020

Van innovatieve starters tot snelle groeiers, van jonge foodrebellen tot grote familiebedrijven. In Noordoost-Brabant krijgt ondernemerschap alle ruimte. Samen met OndernemersLift+ en vele andere partijen creëren we groeikansen voor startende, groeiende én ervaren ondernemers.

Twee startende ondernemers Anne Reijnders van ‘De Lekkere Man’ en Arend Koekoek van ‘Pixel Farming Robotics’ deelden onlangs hun positieve ervaringen met OndernemersLift+. 

Anne Reijnders runt samen met haar zakenpartner Jorn Verhoof een duurzaam cateringbedrijf. Ze pakt voedselverspilling aan door producten van ‘mannenvlees’ letterlijk op de (menu)kaart te zetten. ”Al tijdens de eerste sessie van het Start-up Booster programma kwamen wij erachter dat wij een duidelijke keuze moeten maken in onze activiteiten", vertelt Anne. "Het verzorgen van catering vinden wij het leukst om te doen. Dat is bovendien ook het meest rendabel en geeft ons de ruimte om ons eigen verhaal te vertellen aan onze klanten.”

Lees hier het interview met deze food innovator.

Arend Koekoek werkt met zijn bedrijf aan een multifunctionele landbouwrobot ‘RobotOne’. Dat doet hij in nauwe samenwerking met onder meer AgriFood Capital, de BOM en kennisinstellingen HAS Hogeschool, Avans, Saxion, TU/e en WUR. OndernemersLift+ hielp het bedrijf met het aanscherpen van het businessplan. Ook kwam Arend op deze manier in contact met AgriFood Innovation, die een flinke financiële bijdrage levert aan de ontwikkeling van de RobotOne.

Lees hier het verhaal van deze food innovator.

AgriFood Capital stimuleert ondernemerschap door toegang te geven tot de benodigde kennis, netwerk en kapitaal. Wil je hier meer over weten? Ga naar agrifoodcapital/ondernemen.