Online Masterclasses Datascience in AgriFood

01 februari 2021

Data is niet meer weg te denken uit alle schakels in de agrifoodketen. We zien steeds meer toepassingen in stalsystemen, tuinbouw, tracking & tracing van dieren, duurzaamheid en marketing. Maar hoe werkt het precies, hoe ga je ermee aan de slag en wat levert het op?

Speciaal voor ondernemers in de agrifoodsector, die meer willen weten over de kansen en toepassingen van data science in hun eigen bedrijf, ontwikkelde HAS Hogeschool vier praktische Online Masterclasses Data Science in Agrifood.

Elke masterclass bestaat uit een stuk theoretische basiskennis dat wordt vertaald naar de praktijk aan de hand van aansprekende cases uit de agrifoodsector. Ook is er ruimte voor vragen en interactie met experts en ervaringsdeskundigen.

Data
De Online Masterclasses Data Science in Agrifood worden gegeven op:

Elke masterclass duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Kosten voor deelname en inschrijven
De kosten voor deelname zijn 100 euro voor de hele reeks; 30 euro per materclass. Docenten en studenten van de projectpartners (HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Koning Willem I College en JADS) hebben gratis toegang tot alle masterclasses. Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website van HAS Hogeschool.