Ontmoet het food talent van morgen!

21 januari 2022

Het is bijna zo ver. Op 1 februari a.s. presenteren maar liefst 250 studenten van HAS Hogeschool hun eindprojecten. Deze projecten maken hun creatieve ideeën over de toekomst van voedsel en voedselsystemen zichtbaar: impactvolle oplossingen voor de uitdagingen in de voedselketen van vandaag de dag. De studenten maken hierbij gebruik van innovaties en nieuwe technologieën.

FoodManship Awards
De meest innovatieve afstudeerconcepten worden beloond met de HAS FoodManShip Awards. De projecten, 125 in totaal, zijn dit jaar verdeeld over de volgende vijf categorieën:  

  • Protein| sustainable alternative proteins
  • Healthy body and mind
  • Sustainable Food systems | the food chains
  • Unwaste | reduce and prevention
  • Meaningfull Food Innovations | nonSDG.

Per categorie pitchen op 31 januari alle studenten hun projecten voor een jury. Op 1 februari, tijdens de live uitzending, worden de genomineerden en de winnaars van elke categorie bekend gemaakt. AgriFood Capital  is betrokken bij de jurering van de FoodManShip Award 'Sustainable Food Systems'. Roel Schutten, directeur AgriFood Capital zit in de jury.

Meet & Greet
Ben je op zoek naar inspiratie, kennis en nieuwe trends in agrifood? Of zoek je nieuw talent? Kom dan op 1 februari naar HAS Food Experience en ontmoet de voedselmakers van morgen! Aanmelden (gratis) kan hier.

De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Hogeschool. AgriFood Capital BV is een van de ambassadeurs van dit inspirerende innovatie-event.