Proeflocatie AgroProeftuin de Peel houdt open dag

16 juli open dag

17 juni 2021

Op de proeflocatie van AgroProeftuin de Peel aan de Middenpeelweg in Zeeland (NB) worden sinds een paar jaar vele proeven gedaan met veevoer van eigen bodem en andere, nieuwe gewassen. Wat komt er allemaal bij kijken? En wat leveren deze teelten precies op, zowel financieel als voor de diergezondheid, bodemkwaliteit en omgeving?

Rondleidingen en ontmoetingen
Speciaal voor agrarische ondernemers die meer willen weten over de kansen en mogelijkheden van kringlooplandbouw, opent de proeflocatie op 16 juli zijn deuren. 

Tijdens een rondleiding ontdek je wat AgroProeftuin de Peel te bieden heeft. Ervaar hoe de proeflocatie letterlijk en figuurlijk groeit en bloeit. Leer wat de proeftuin voor jou kan betekenen, hoe je een eigen proef kunt starten en hoe je daar eventueel financiële ondersteuning voor kunt krijgen. Je krijgt de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ondernemers en andere betrokkenen die actief zijn in AgroProeftuin de Peel.

Programma en aanmelden
Het programma is in twee blokken verdeeld: 10.00 - 12.00 uir en 13.00 - 15.00 uur. Aanmelden kan hier. Deelname is gratis.