Programma JUMP Dream accelerator van start

17 december 2019

In januari 2020 gaat een gloednieuw programma voor young professionals in agrifood van start: JUMP Dream Accelerator. Jonge, talentvolle voedselvernieuwers worden een jaar lang intensief begeleid zodat ze hun toekomstdromen versneld waar kunnen maken. 

JUMP is een nieuw initiatief van AgriFood Capital, Rabobank, HAS Hogeschool en Sligro. Met als motto: 'Blijf dromen, start met doen'. Vrijdag 13 december jl. pitchten tien veelbelovende talenten hun idee voor een panel van professionals.. Vijf hiervan starten in januari met hun jaarprogramma.

Dit zijn de JUMPers van 2020: Ivo van Dijk, Luuk van der Rijt, Chantal van der Noordt, Danny Joosen en Folkert de Jong. Ze krijgen elk een jaar lang een persoonlijke mentor, een topexpert die hem of haar op inhoudelijk vlak begeleidt. De talenten wacht een intensief, uitdagend jaar vol inhoudelijke en persoonlijke coaching, pressure cooker sessies rondom vraagstukken waarmee zij kampen, een Food Bootcamp en inspiratie van professionals en hun collega-JUMPers. Tijdens Dutch Food Week 2020 zullen ze de eerste uitkomsten van hun traject presenteren.

Lees meer in het persbericht (PDF, 17 december 2019)