Rebel Day 2020 groot succes

16 oktober 2020

Zo’n 50 jonge voedseltalenten namen op 15 oktober jl. deel aan Rebel Day 2020. Rebel Day is het jaarlijkse event van AgriFood Capital waarin jonge voedselmakers op een andere en creatieve manier worden uitgedaagd om aan het voedselsysteem van de toekomst te werken. Bij Rebel Day passen uitspraken als “stoppen is geen optie", "creativiteit zorgt voor leven en voortgang” en “mensen die zich nu flexibel kunnen opstellen, bepalen de nieuwe koers”.

Het werd een digitale dag vol ‘mega-energie’ . Met inspirerende sprekers, lekkere gerechten en vernieuwende inzichten.  Over ‘aarden’, keuzes maken, het roer omgooien, hervormen van je bedrijf in een crisissituatie en invloed uitoefenen. Dit alles onder de bezielende leiding van foodinnovator Anne Reinders en Wilbert van de Kamp. De deelnemers waren erg enthousiast. Tot volgend jaar!

Aan Rebel Day 2020 werkten mee: Anne Reijnders, Wilbert van de Kamp, Marije Vogelzang, Rianne Roes, Bas van Abel, Jord Althuizen, Lieke Dols, Tim Lohmann, De Lekkere Man en Rogier Roeters.