Anne: “Veel mensen zitten bomvol goede ideeën, maar weten niet hoe ze die te vertalen naar impact. We focussen tijdens Rebel Day op de zachte kant van ondernemen. Thema’s als: ‘zit je lekker in je vel?’ en ‘hoe vraag je hulp,’ komen aan bod. Deelnemers kunnen alleen bij de dag aanwezig zijn op uitnodiging van een 'gevestigde' foodveranderaar. Hierdoor ontstaat een interessante mix aan mensen. Speerpunt voor de sfeer is van de dag is kwetsbaarheid. We vragen sprekers en aanwezigen naar de bloopers binnen hun carriere, lessen die zijn geleerd en dingen waar ze tegenaan lopen als ondernemer.”
Een van de deelnemers liet tijdens het programma weten het echt een uitje te vinden; want wanneer neem je nou tijd voor deze cruciale zaken als je druk bezig bent met je onderneming?
Het programma van Rebel Day 2021 is gemaakt door Anne Reijnders van De Lekkere Man en Eva Flantua van Studio Daagsch. Sprekers waren Saraï Pannekoek, Sabine Jansen, Anke van Delden, Wilbert van de Kamp, Peter van de Voort en Harold Bink. Het menu werd verzorgd door De Lekkere Man.
Rebel Day is een initiatief van AgriFood Capital en vindt elk jaar plaats tijdens Dutch Food Week.
Foto's: Lotte van Rosmalen.