S3FOOD op AgriTech2019 beurs 11 en 12 december

13 november 2019

Voedselbedrijven die met slimme sensor systemen aan de slag willen of benieuwd zijn naar de mogelijkheden: kom op 11 of 12 december a.s. naar stand 181 van de AgriFoodTech2019 beurs en maak kennis met het Europese project S3FOOD.

In S3FOOD werken AgriFood Capital en andere clusterorganisaties uit Europa aan de modernisering en digitalisering van de agrifood sector. Het programma richt zich op de toepassing van slimme technologieën (zoals sensoren) voor kwaliteitscontroles, voor een veiligere voedselproductie en voor het tegengaan van verspilling. Hiervoor bouwen de S3FOOD-partners samen aan een netwerk van living labs en organiseren ze matchmaking- en inspiratiebijeenkomsten.

Begin 2020 gaat de eerste ronde van een voucherregeling van S3FOOD van start. Deze regeling is voor MKB-bedrijven die met slimme sensor technieken aan de slag willen. AgriFood Capital is het aanspreekpunt voor Nederlandse voedselbedrijven die hierin geïnteresseerd zijn. Meer informatie over de voorwaarden van de voucherregeling is de komende periode te lezen in onze nieuwsbrief. Wil je niet wachten? Neem dan contact op met Simon Maas, project manager S3FOOD & PROTEIN, s.maas@agrifoodcapital.nl.

Aanmelden voor de AgriFood Tech beurs 2019? Dat kan eenvoudig via deze link.
 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020
research and innovation programme under grant agreement No. 824769-S3FOOD