Terugblik Den Bosch Data Week 2020

10 november 2020

Van 26/m 31 oktober werd de derde editie van de Den Bosch Data Week gehouden. Dit jaar vond het interactieve programma online plaats, via een livestream kon men op afstand meekijken.

Op de eerste dag vond de internationale conferentie Data Driven AgriFood Future plaats. Daar werd met het tekenen van een ‘Letter of Intent’ het startsein gegeven van een nieuwe wereldwijde samenwerking op gebied van een data gedreven landbouw- en voedselsector: Data Driven AgriFood Future (DDAFF) Alliance. AgriFood Capital is een van de founding partners van deze nieuwe strategische alliantie.

Tijdens de Den Bosch Data Week wordt alles met data mogelijk is zichtbaar en tastbaar gemaakt. Juist in deze tijd zijn data en digitalisering cruciaal voor de manier waarop de samenleving reageert op een ongekende crisis. Meer dan ooit zoeken we naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid.

In totaal waren er waren 200 sprekers en gasten en 1100 unieke deelnemers aan het interactieve platform; 2500 unieke kijkers volgden de livestreams. AgriFood Capital was dit jaar partner. De livestreams van de Den Bosch Data Week 2020 zijn terug te kijken op Youtube.

Kijker hieronder naar de aftermovie van de Den Bosch Data Week 2020.