Trash’ure Taarten wint publieksprijs Ignite Award

12 november 2020

Startende onderneemster Jeanne van Ittersum en haar team van Trash’ure Taarten mochten dit jaar de Publieksprijs van de IGNITE Award in ontvangst nemen. Jeanne is oud-HAS’er en door OndernemersLift+ begeleid bij het opstarten van haar bedrijf.

Trash’ure Taart maakt gebak van groente en fruit dat anders wordt weggegooid. Wortels met twee beentjes of een appel met een deukje smaken nog net zo lekker in een taart of quiche. Daarnaast biedt het bedrijf een werkplek aan mensen die door hun migratieachtergrond moeilijk een baan in Nederland kunnen vonden. Een mooie erkenning voor deze inspirerende startup!

Kijk hieronder de finale van de IGNITE Award 2020 terug.

 

 

De IGNITE Award wordt georganiseerd door het Anton Jurgens Fonds. IGNITE daagt ieder jaar startende sociaal ondernemers uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering. De IGNITE Award biedt een intensief trainingstraject, business workshops en een geldprijs. De winnaar gaat met een investeringsbedrag van 100.000 euro naar huis. Daarnaast is er ook een publieksprijs te winnen.