Vacature site Foodbanen.nu gelanceerd

20 oktober 2020

Foodbanen.nu is de nieuwe vacature site voor banen in de agrifood sector. Het nieuwe platform brengt vraag en aanbod binnen de hele voedselketen bij elkaar, van boer tot bord. Het aanbod is divers: van inkoper tot kwaliteitscoördinator, van storingsmonteur tot productontwikkelaar en van laborant tot meewerkend voorman.

Foodbanen.nu is een initiatief van FoodAlea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers moet deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agri, Food & Drinks-branches in korte tijd uitgroeien naar een bereik van 300.000+ professionals.

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “Ondanks de coronacrisis zien we nog steeds in de foodbranche een grote vraag naar goed opgeleid personeel. Of het nu bakkers en slagers zijn of hoger opgeleide technici, de foodbranche komt vaak mensen te kort. Met ons nieuwe platform en dit grote bereik willen wij bedrijven en organisaties een helpende hand bieden om sneller aan goed personeel te komen.” (evmi.nl).