Webinar duurzame verpakkingen 20 april

12 april 2021

Vier studenten Packaging en Design van HAS Hogeschool organiseren op 20 april de webinar Duurzaam verpakken. Dat gebeurt op initiatief van Global Goals Oss. De webinar is een onderdeel van het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss dat samen met Circular Food Center in Meierijstad één Regio Deal project vormt.

Samen met Mark van der Burgt, Chief Commercial Officer bij Vetipak nemen de studenten de deelnemers aan de webinar mee in de wereld van duurzaam verpakken. Bijzondere aandacht gaat uit naar de waargenomen en de werkelijke duurzaamheid van verpakkingen.

Het programma start om 20.15 uur, de digitale inloop is vanaf 20.00 uur. Aanmelden kan via de website van Global Goals Oss.

Save the date: Dag van de Duurzame Verpakking op 7 juni
Dezelfde vier talentvolle studenten zullen op 7 juni a.s. ook de 2e editie van de landelijke Dag van de Duurzame Verpakking organiseren. Zij bereiden een inspirerend event voor, gericht op professionals uit de verpakkingsketen en op studenten. Dat doen zij met de blik van jonge professionals-in-opleiding.

Het definitieve programma en details voor aanmelden zijn binnenkort te vinden op de speciale LinkedInpagina van het Innovatieprogramma Duurzaam Verpakken Oss. Deelname is gratis.

 

marc van der burgt, vetipak