Website Circular Food Center live

14 april 2021

Het Circular Food Center in Veghel (gemeente Meierijstad) timmert hard aan de weg. Na de officiële start in januari van dit jaar ging in maart het eerste cluster aan de slag met de ontwikkeling van een circulaire dierlijke eiwitketen (bekijk hier de video).

Dit was een belangrijke inhoudelijke mijlpaal van het nog jonge Circular Food Center. In het cluster werken inmiddels verschillende partners samen aan innovatieve ketenconcepten, waaronder een ‘kringloopkarbonade’ of ‘verspillingsvrij ei’.
 


 

Onlangs is de website van het Circular Food Center gelanceerd. Gan naar www.circularfoodcenter.com en ontdek hoe het Circular Food Center zich wil ontwikkelen tot hét kennis- en ontmoetingscentrum op het gebied van verspillingsvrije, circulaire voedselketens. De trekker van het Circular Food Center is de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling met verspillingsexpert Toine Timmermans als boegbeeld.

AgriFood Capital is als partner van Samen Tegen Voedselverspilling actief betrokken bij het Circular Food Center vanuit de gezamenlijke ambitie om het voedselsysteem van de toekomst te ontwikkelen.