Bekendmaking Food Helden van 2021

20 september 2021

Evenement

Wie zijn de Food Helden van dit moment? Dit zijn changemakers uit de Food100 die in het afgelopen jaar buitengewone prestaties hebben geleverd. Kijk op 20 september a.s. 16.00 - 16.45 uur naar de bekendmaking via onderstaande livestream. Samen met onze partners Food Inspiration, Food Hub en Slow Food Youth Nederland hebben we een inspirerend programma gemaakt. 

 

 

Samen voor een beter voedselsysteem
Een beter voedselsysteem wordt pas een feit als er genoeg mensen van overtuigd zijn dat een betere toekomst voor ons voedsel mogelijk is. Met Food100 willen wij iedereen actief binnen het Nederlandse voedselsysteem aanmoedigen en hen een podium bieden: de waardering voor wie ze zijn, waar ze voor staan en vooral voor wat ze doen. 

Elk jaar stellen we met behulp van een onafhankelijke jury een prachtige lijst samen. Vol met aanstormend talent en gevestigde leiders die zich dagelijks hard maken voor beter en duurzamer eten en drinken voor iedereen.

Food100 stimuleert vernieuwing in de gehele agrifood keten, van boer tot bord. Het is een gezamenlijk initiatief van AgriFood Capital, Food Hub, Food Inspiration en Slow Food Youth Network; mede mogelijk gemaakt door Food Valley NL, Rabobank en World Food Center.