Biokennisweek 2022

10 t/m 14 januari 2022

Evenement

Brabanthallen in 's-Hertogenbosch

Van 10 tot en met 14 januari 2022 staat biologisch een week lang in de spotlights! Het is een week van kennis opdoen, kennismaken en kennis delen op gebied van biogisch ondernemen.

Programma

  • 10 en 11 januari 2022:         Online Biokenniswebinars

  • 12 en 13 januari 2022:         BioBeurs in de Brabanthallen

  • 14 januari 2022:                   “De Boer op” naar biologische bedrijven

 

Webinars – kennis opdoen
De Biokennisweek start op maandag 10 en dinsdag 11 januari 2022 online, met een spetterend webinarprogramma! Hierin komen thema’s als klimaat, verdere verduurzaming, regelgeving en gezondheid ruimschoots aan de orde.

Beurs – kennismaken
De Biobeurs wordt voor het eerst in Noordoost-Brabant georganiseerd. Het is een unieke gelegenheid voor de gehele biologische keten om elkaar eindelijk weer live te ontmoeten. Ontdek de nieuwste trends in biologisch, bekijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie, vergroot je kennis en ontmoet nieuwe en bestaande relaties. Met interessante sprekers, live-events en een foodtruck-plein met heerlijke bio-happen.

Bedrijfsbezoeken – kennis delen
Studenten, (gangbare) boeren, winkeleigenaren, ondernemers, ambtenaren, bestuurders en overige geïnteresseerden in verduurzaming zijn op 14 januari welkom op het 'erf' van verschillende biologische ondernemers. Van boer tot restaurant en van biologische speciaalzaak tot biologische fabrikant: zij laten graag zien wat hun bijdrage is aan de verduurzaming in de keten.

Ga voor het actuele programma naar de website van Biokennisweek.

De Biokennisweek is een initiatief van Bionext en Libema. AgriFood Capital is partner van de Biokennisweek. Biologische landbouw en tuinbouw zijn vormen van duurzaam voedsel produceren. Door voedselmakers in deze ambitie met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen, bouwen we samen aan het voedselsysteem van de toekomst.