CEO meets startup 2020

16 september 2020

Evenement

Dome-X in Oss

Als innovatieve start-up maak je alles voor het eerst mee: nieuw in de markt, nieuwe klanten aantrekken, eerste medewerkers aannemen, managen van plotseling snelle groei, de eerste stappen over de grens. CEO’s van grote bedrijven hebben alles al meegemaakt en hebben een schat aan kennis en ervaring waar start-ups van kunnen leren. Start-ups brengen frissie ideeën mee waardoor CEO’s nieuwe inspiratie opdoen. .

Dat is het vertrekpunt van de formule van 'CEO meets Start-up' van OndernemersLift+ en Vijfsterrenlogistiek. Veelbelovende start-ups uit de sectoren food, agri en logistiek presenteren hun onderneming aan een groep CEO’s van gerenommeerde bedrijven. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, nieuwe contacten te leggen en soms zelfs kennis te maken met een nieuwe klant, mentor of investeerder. 

Ook meedoen?
De editie van 2020 is al volgeboekt. Ben je geinteresseerd in deelname aan de volgende editie, als CEO of als startende ondernemer? Neem dan contact op met OndernemersLift+. Aan elk event kunnen maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s deelnemen.