CEO meets startup 2020

23 september 2020

Evenement

Dome-X in Oss

Als innovatieve start-up maak je alles voor het eerst mee: nieuw in de markt, nieuwe klanten aantrekken, eerste medewerkers aannemen, managen van plotseling snelle groei, de eerste stappen over de grens. CEO’s van grote bedrijven hebben deze processen al meer keer doorlopen. Daarmee hebben ze een schat aan kennis en ervaring waar start-ups van kunnen leren.

Als CEO heb je alles al meegemaakt en heb je behoefte aan innovatie, frisse ideeën en een andere kijk op de business. Start-ups brengen dingen mee waar CEO’s van kunnen leren.

OndernemersLift+ organiseert in samenwerking met Vijfsterrenlogistiek al weer de zevende editie van ‘CEO meets Start-up’. Een bijeenkomst om van elkaar te leren, te inspireren, te verbinden of misschien nog wel meer.

Maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek nemen deel aan dit besloten evenement. De start-ups krijgen de kans om hun onderneming te presenteren en aan de CEO’s een of twee van hun uitdagingen voor te leggen.

Terugkoppeling uit eerdere edities leert dat de CEO’s inspiratie opdoen door de pitches en de discussies met de start-ups. De start-ups vertrekken met nieuwe inzichten, nieuwe connecties en soms ook met een nieuwe klant, mentor of investeerder.

Kijk voor meer informatie op de website van OndernemersLift+.