Den Bosch Data Week 2020

26 t/m 31 oktober 2020

Evenement

Centrale locatie: Data Live Dome op de Parade

De doorbraak van data

Den Bosch Data Week (DBDW) is een week waarin alles wat je met data kunt, zichtbaar en tastbaar wordt. In een context waarin Den Bosch een toonaangevende datastad is en in een regio waar het slim inzetten van data een Europese uitstraling geniet. Met slimme toepassingen om mensen en organisaties meer weerbaar te maken, meer te laten genieten en te laten groeien.

De DBDW is voor iedereen die met data werkt of er meer vanaf wil weten, voor professionals en voor het bredere publiek. Ga naar de DBDW-website voor het programma en aanmelden.

Laat jouw doorbraak van data zien!
Wil je jouw conceptuele of praktische toepassingen van data presenteren? Of heb je interesse om spraakmakende cases uit de praktijk of succesvolle samenwerkingsverbanden via een interview aan het grote publiek ten gehore brengen? Wil je jouw idee voordragen hoe je met data (nog) kansrijker kan worden en hoe de toepassing van data je kan helpen? Fantastisch! Lees hier verder voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden
 

26 oktober: Internationale conferentie Data Driven AgriFood Future 

Data spelen een steeds belangrijkere rol in de manier waarop we voedsel produceren. Om de kansen van data te benutten, is samenwerking nodig in de gehele voedselketen. Regionaal, nationaal en internationaal.

Wat gebeurt er al, wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we met elkaar samenwerken? Deze vragen staan centraal tijdens de allereerste internationale conferentie “Data Driven AgriFood Future’. In een inspirerend programma stappen de deelnemers met elkaar in de wondere wereld van agrifood en data.

De conferentie markeert de start van een internationale alliantie rond data en food. Deze alliantie ​wil innovatie in de voedselketen me​t behulp van data wereldwijd naar een hoger plan tillen.

AgriFood Capital is één van de initiatiefnemers van Data Driven AgriFood Future, samen met de provincie Noord-Brabant, gemeente ’s-Hertogenbosch, Den Bosch Data Week, Jheronimus Academy of Data Science (JADS), TU/e en FME. De conferentie vindt plaats tijdens de Den Bosch Data Week.