Dutch Food Week 2021

09 t/m 16 oktober 2021

Evenement

Van 9 tot en met 16 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van evenementen rondom voedselinnovaties en vertellen we het verhaal van grond tot mond. Dan wordt voor de zevende keer Dutch Food Week (#DFW2021) georganiseerd. 

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven 
In de editie 2021 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben. 

Meer informatie of aanmelden?
Benieuwd naar de plannen voor komende editie, wil je je alvast aanmelden voor Dutch Food Week 2021 of contact met de landelijke organisatie? Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden uitgenodigd om mee te doen met hun eigen event. Ga snel naar de website van Dutch Food Week

AgriFood Capital is een van de grondleggers en supporting partner van Dutch Food Week. Wij willen Noordoost-Brabant extra laten bruisen tijdens Dutch Food Week 2021. Gedurende deze week zullen foodinnovators uit onze regio in de spotlights staan. Verschilmakers die elke dag hard werken aan het voedselsysteem van morgen. Programma volgt.