Dutch Food Week

10 t/m 17 oktober 2020

Evenement

Dutch Food Week 2020

Dutch Food Week is hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. In 2020 wordt de Dutch Food Week gehouden van 10 t/m 17 oktober.

Het nationale thema dit jaar is ‘verbinding’. Wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Samen en gezond koken en genieten van eten wordt in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. In Dutch Food Week stimuleren we het kennis delen met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. 

Events aanmelden
Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden van harte uitgenodigd uit om mee te doen met hun eigen event. Ga voor meer informatie en events aanmelden naar www.dutchfoodweek.nl.

Dutch Food Week 2020 in Noordoost-Brabant
Tijdens Dutch Food Week zet AgriFood Capital de spotlights op de voedselveranderaars in Noordoost-Brabant, topregio in agrifood! Hier werken we elke dag samen aan de slimste en duurzaamste voedselketens, van boer tot bord. Zo dragen we bij aan de verandering naar een voedselsysteem dat circulair, precies, waardevol en verbonden is met mens en natuur. Een overzicht van alle events en activiteiten volgt binnenkort.

Dutch Food Week is een initiatief van nationale en regionale partners in agrifood. AgriFood Capital is één van de trotse founding fathers van dit grootste, nationale podium voor de agrifood sector. Maak kennis met alle partners en de organisatie op de website van Dutch Food Week.