Food Inspiration Trendsummit 2021

25 oktober 2021

Evenement

Do.Great.Things.

De Trendsummit is een tweejaarlijks event van één dag, van de makers van de Food Inspiration Days. Wereldwijde trends en ontwikkelingen in de wereld van foodservice passeren op deze dag de revue. Het event is voor beslissers in foodservice en foodretail die informatie en inspiratie zoeken over de foodwereld van morgen. 

Het thema van 2021: DO. GREAT. THINGS. Locatie: CHV Noordkade in Veghel.

Verschilmakers
Het komende decennium vraagt om mensen die een verschil maken. Om leiders die streven naar betere resultaten onderaan de streep; van mens, dier en planeet. Na de Trendsummit stap je de deur uit met nieuwe inzichten en boordevol kennis over de meest relevante ontwikkelingen en trends van de foodservicebranche, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een betere toekomst.

Key note sprekers die inspireren
Bekijk deze video waarin Hans Steenbergen over het programma en de sprekers vertelt.

Food100 op Trendsummit
Een beter voedselsysteem wordt pas een feit als er genoeg mensen van overtuigd zijn dat een betere toekomst voor ons voedsel mogelijk is. Met de Food100 wordt iedereen die actief is binnen het Nederlandse voedselsysteem aangemoedigd om hen een podium te bieden: de waardering voor wie ze zijn, waar ze voor staan en vooral voor wat ze doen. Elk jaar stelt een onafhankelijke jury een prachtige lijst samen. Vol met aanstormend talent en gevestigde leiders die zich dagelijks hard maken voor beter en duurzamer eten en drinken voor iedereen.

Een selectie van de gamechangers uit de Food100 van 2021 is aanwezig op de Trendsummit en vertelt over de voedselverandering die zij in gang hebben gezet. 

Deelnemen
Ga voor alle informatie en tickets naar de website van Trendsummit.

De Trendsummit van Food Inspiration draagt bij aan een betere toekomst van ons voedsel door voedselmakers van vandaag en morgen met elkaar te verbinden en te inspireren. Daarom is AgriFood Capital is partner van Food Inspiration Trendsummit.