HAS Food Experience 2021

01 t/m 05 maart 2021

Evenement

Tasting Talents

Van 1 t/m 5 maart wordt de 2021-editie van HAS Food Experience georganiseerd. Dit jaar volledig online.

Het thema is Tasting talents. Studenten van HAS Hogeschool hebben individueel specifieke talenten en spelen een belangrijke rol in het betekenis geven aan de toekomst. Op de HAS worden food talenten opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, veelal in samenspel met bedrijven uit de sector. Het “proeven” van deze food talenten staat centraal.

FoodManship Awards
De beste afstudeerconcepten worden beloond met een FoodManship Award. De uitreiking vindt plaats op de laatste dag. Er zijn awards voor vijf categorieën:

  • Producing Responsibly
  • Consuming For Tomorrow
  • Doing Good Business
  • Designing Sustainable Food Systems
  • Enjoying Food

Dit zijn tevens de vijf "Tastes of the Day' van dit event. Elke dag staat een andere 'smaak' centraal. AgriFood Capital is betrokken bij de invulling van het programma rond 'Designing Sustainable Food Systems' en bij de uitreiking van de bijbehorende FoodManship Award. 

Programma en aanmelden
De HAS Food Experience biedt vijf dagen lang een inspirerend programma. Er worden onder andere meet & greets tussen studenten en bedrijven georganiseerd. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards.

HAS Food Experience 2021 is via een livestream te volgen. Op de website van HAS Food Experience vind je alle laatste informatie, ook hoe je je kunt aanmelden.

Ook de 2021-editie van de HAS Food Experience wordt mede mogelijk gemaakt door AgriFood Capital (ambassadeur).