Internationale conferentie Data Driven AgriFood Future

26 oktober 2021

Evenement

De tweede internationale conferentie Data Driven AgriFood Future (DDAFF) wordt georganiseerd vanuit het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch en is grotendeels online te volgen. Het programma en de mogelijkheid voor aannmelden volgen in september. 

DataweekNL
De DDAFF conferentie vindt plaats tijdens DataWeekNL (25 t/m 29 oktober 2021) en is bedoeld voor professionals in de agrifoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen.. Het programma en mogelijkheid om aan te melden, volgen in september. De conferentie zal voornamelijk online plaatsvinden, deelname is gratis.

Internationale alliantie DDAFF
Een van de initiatiefnemers van de conferentie is de DDAFF Alliance, die werd opgericht tijdens de eerste conferentie in 2020. Het is een internationale samenwerking van ondernemers, wetenschappers en vertegenwoordigers van lokale en nationale overheden over de hele wereld die datagedreven innovatie binnen de voedselketen stimuleert. AgriFood Capital is mede-initiatiefnemer en kwartiermaker van deze alliantie. Voor meer informatie: www.ddaff-alliance.org.

De internationale conferentie Data Driven Agrifood Future is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, Jheronimus Academy of Data Science (JADS)Technische Universiteit Eindhoven, AgriFood Capital, FME en de DDAFF Alliance.